Berichtgeving brand 't Heycop

Home > Inwoners > Berichtgeving brand 't Heycop

Berichtgeving brand 't Heycop

• Brochure GGD 'Na de schok'

De GGD heeft een speciale folder voor mensen die een ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt.

• Bewoners ’t Heycop op 17 augustus naar huis

13 augustus 2018 - De ruim 120 geëvacueerde bewoners van seniorencomplex ’t Heycop in Breukelen keren vrijdagmiddag 17 augustus naar huis. Daarmee komt een einde aan een periode van ruim twee weken dat zij elders werden onder gebracht, na de brand op maandagavond 30 juli. Alle woningen zijn gereinigd en het pand voldoet eind van de week weer aan alle veiligheidseisen. De brandweer controleert woensdag het complex definitief op veiligheid. De terugkeer van de bewoners wordt vrijdagmiddag gefaseerd uitgevoerd.

• Nieuwsbrief 't Heycop

8 augustus 2018 - De gemeente en de woningbouwvereniging brengen regelmatig een nieuwsbrief uit, waarin de bewoners van 't Heycop, familieleden en betrokkenen worden geïnformeerd over de stand van zaken.

• Deel bewoners mogelijk uiterlijk 18 augustus naar huis

2 augustus 2018 - Wij hebben van de directie van Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken vernomen dat zij er alles aan doen om uiterlijk 18 augustus a.s. het merendeel van de bewoners terug te laten keren naar hun eigen woning.

• Yvonne van Mastrigt en Hetty Veneklaas in gesprek met bewoners ‘t Heycop

2 augustus 2018 - Waarnemend burgemeester Yvonne van Mastrigt en wethouder Hetty Veneklaas gingen vanmiddag langs bij bewoners van ’t Heycop.

• Woningbezoek na brand appartementencomplex ‘t Heycop

1 augustus 2018 - Op maandag 30 juli woedde er een grote brand in het appartementencomplex ’t Heycop in Breukelen. Alle bewoners zijn geëvacueerd.

• Stand van zaken na brand in woonzorgcentrum ‘t Heycop

31 juli 2018 - Vanavond informatiebijeenkomst voor bewoners

• Opvang na grote brand in appartementencomplex 't Heycop

31 juli 2018 - De bewoners van woonzorgcentrum 't Heycop in Breukelen zijn maandagavond 30 juli 2018 opgeschrikt door een grote brand in het appartementencomplex. Elf bewoners zijn naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.

• Bereikbaarheid gemeente in verband met brand ’t Heycop

31 juli 2018 (update: 1 augustus) - In verband met de vele vragen die binnenkomen over de brand op 30 juli in woonzorgcentrum ‘t Heycop, is het telefonisch informatiecentrum de komende dagen langer geopend.