Volg ons live-blog over de verkiezingen in Stichtse Vecht

Home > Bestuur > Verkiezingen > Volg ons live-blog over de verkiezingen in Stichtse Vecht

Volg ons live-blog over de verkiezingen in Stichtse Vecht

Nieuwsberichten over de verkiezingen vindt u hier.

 • Bekendmaken van de voorlopige uitslag

  16 mei 2019 - In veel lidstaten van de Europese Unie gaan zondag 26 mei de stembureaus open. In Nederland mogen gemeenten de voorlopige uitslag pas bekendmaken op zondagavond 26 mei na 23:00 uur.

 • Stempas niet ontvangen, kwijt of beschadigd?

  8 mei 2019 - Hebt u uw stempas nog niet ontvangen? Of is uw stempas beschadigd of kwijtgeraakt? U kunt dan nu een nieuwe stempas aanvragen.

 • Vraag een kiezerspas aan

  8 mei 2019 - Wilt u 23 mei stemmen voor de Europees Parlementsverkiezing, maar kunt u niet stemmen in Stichtse Vecht zelf? Vraag dan een kiezerspas aan. 

 • Bezorging stempassen

  24 april 2019 - Donderdag 23 mei kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de Nederlandse leden van het Europees Parlement. Op dinsdag 30 april vindt de bezorging plaats van de stempassen.

 • Definitieve uitslagen Provinciale Staten en waterschappen

  26 maart 2019 - Op woensdag 20 maart waren er verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen. U kunt bekijken hoe mensen in de gemeente Stichtse Vecht gestemd hebben. Dit kan dus anders zijn dan de uitslagen voor de hele provincie of het hele waterschap.

 • Proces-verbaal verkiezingen

  22 maart 2019 - U kunt de processen-verbaal van de stembureaus van de Provinciale Statenverkiezing en waterschapsverkiezingen bekijken.

RSS