Veranderingsgerichte teammanager Documentaire Informatievoorziening (DIV) (24 uur)

Home > Bestuur > Vacatures > Veranderingsgerichte teammanager Documentaire Informatievoorziening (DIV) (24 uur)

Veranderingsgerichte teammanager Documentaire Informatievoorziening (DIV) (24 uur)

Wie ben je

Je hebt een visie op digitaal werken en je kunt door jouw overtuigingskracht en verbindende kwaliteiten mensen uit verschillende lagen van de organisatie meenemen in jouw plannen en ideeën. Je bent ambitieus en resultaatgericht in de doelen die jij wilt bereiken. Je bent deskundig en bevlogen op het gebied van digitalisering en je combineert dit met sterke coachende en communicatieve vaardigheden. Je bent daadkrachtig en je kijkt altijd kritisch naar wat beter en efficiënter kan in brede zin en je stimuleert collega’s dit gedrag ook te tonen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder, want dan ben jij wellicht de teammanager die wij zoeken!

Wat ga je doen

Als teammanager/coach stuur je 15 collega’s aan van het cluster DIV, waaronder de projectleider Digitaal Werken. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en gang van zaken binnen het cluster. Maar nog belangrijker: je weet mensen mee te nemen in een verandertraject naar meer digitaal werken. Dit zal op termijn grote veranderingen met zich meebrengen voor het cluster, zowel qua werkwijze als cultuur. Je weet daarom slim en vakkundig om te gaan met zowel kansen als weerstanden en je kunt mensen aan je binden.

Wat heb je in huis

Je hebt leidinggevende ervaring, relevante werkervaring in het vakgebied en je hebt een afgeronde studie op HBO of WO-niveau. Je hebt een duidelijke visie op de ontwikkelingen van informatisering en archieftaken van de overheid en weet daarbij welke vakspecifieke ontwikkelingen zich afspelen, zoals privacy, e-depot en auteursrechten. Je beschikt over sterke coachingsvaardigheden, je bent communicatief scherp en je weet hoe je mensen kunt ‘verbinden’. Je hebt analytisch vermogen, je kunt goed luisteren en je weet draagvlak te creëren voor jouw ideeën. Je werkt planmatig, je bent organisatorisch sterk en je bezit de nodige (politiek-bestuurlijke) sensitiviteit.

Wat bieden wij

We bieden een fijne werksfeer in een prachtig flexibel kantoorconcept aan de Vecht. Met 400 ondernemende collega’s werken we hard, open en integraal samen in een informele setting. Wij werken met en voor de samenleving, waarin iedereen tot zijn recht komt. Het maakt daarbij niet uit welke culturele achtergrond, geslacht, geaardheid, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft.

Stichtse Vecht biedt je een prima salaris en goede flexibele arbeidsvoorwaarden, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en jouw werk-privébalans. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden (op de momenten dat de functie dat toelaat) en je kunt een budget van 17,05% van jouw salaris naar eigen wens inzetten voor zaken als vitaliteit en het kopen van extra verlof.

We zijn een lerende organisatie, erop gericht om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daar zijn ook allerlei mogelijkheden voor, doordat we diverse inhouse trainingen aanbieden en je externe opleidingen kan volgen. Uniek bij Stichtse Vecht is dat jij als medewerker volop de ruimte krijgt om mee te werken aan teamoverstijgende projecten en innovatie.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal € 5.520,- bruto per maand (functieschaal 12) bij een volledige werkweek van 36 uur. Je krijgt een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid op verlenging bij goed functioneren. De volledige aanstellingsduur voor deze functie is in eerste instantie maximaal 3 jaar.

Gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Stichtse Vecht is nieuwsgierig, creatief, ondernemend en altijd in beweging. Door samen te werken met inwoners, ondernemers en partners kunnen we plannen voor de toekomst verwezenlijken. Daarom zoeken wij betrokken, flexibele medewerkers die durven te excelleren. Eigenwijze doorzetters die van gebaande paden af durven te wijken en vernieuwende oplossingen vinden.

Interesse

Stuur ons je cv en motivatie waarom jij denkt te passen bij onze organisatie en in de functie (dit kan ook d.m.v. een filmpje of op andere creatieve wijze) zo snel mogelijk maar uiterlijk maandag 27 mei 2019 naar ons toe via het sollicitatieformulier. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 3 tot 7 juni.

Nu solliciteren

Meer weten

Neem voor inhoudelijke informatie contact op met René Jansen, teammanager DIV a.i., (0346) 25 45 55. Voor algemene vragen over de procedure kun je contact opnemen met Martijn van Driel, adviseur HRM & Recruitment: (0346) 25 44 24 (bereikbaar op ma, di, do, vr).

Gemeente Stichtse Vecht onderschrijft de NVP Sollicitatiecode Werving en Selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

RSS