Contractmanager IBOR (Integraal Beheer Openbare Ruimte) (24-36 uur)

Home > Bestuur > Vacatures > Contractmanager IBOR (Integraal Beheer Openbare Ruimte) (24-36 uur)

Contractmanager IBOR (Integraal Beheer Openbare Ruimte) (24-36 uur)

Neem jij graag initiatief, staat dienstverlening bij jou hoog in het vaandel en kun je je verplaatsen in de belangen van onze inwoners? Ben jij een betrouwbare sparringpartner voor je omgeving en geef jij graag gevraagd én ongevraagd advies en ondersteuning? Heb jij bovenal een grote interesse in ‘groene’ vraagstukken en wil je je daarin verder ontwikkelen? Lees dan verder, want dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw typische werkdag

Je begint de dag met overleg met de toezichthouders over lopende zaken. Je geeft advies over de beste aanpak en je stuurt bij waar nodig. Daarna check je je mailbox en werk je de projectadministratie bij. Je stelt de deelopdrachten van die dag op en verzendt deze. Daarna heb je een overleg met een aantal collega’s van de afdeling Projecten om nog wat zaken af te stemmen en af te handelen. Je bereidt je voor op de maandelijkse bouwvergadering met de aannemer. Helaas loopt er een aantal zaken niet soepel. Je gaat dit vervelende gesprek niet uit de weg en je onderneemt actie en je maakt afspraken om te zorgen dat het in de toekomst beter gaat. ’s Middags staat nog een overleg met de wethouder gepland, je wilt nog twee zaken buiten controleren samen met de toezichthouder en aan het eind van de dag heb je nog een kort overleg met je teammanager om even bij te praten.

Wat ga je doen

Binnen Stichtse Vecht werken we aan uiteenlopende vraagstukken waarbij jouw werk direct invloed heeft op de dagelijkse leefomgeving van onze inwoners. Binnen deze afwisselende en verantwoordelijke functie houd je toezicht op de uitvoering van de bestekken. Je waarborgt de kwaliteit van de directievoering en je controleert of alle (contract)afspraken worden nagekomen. Je optimaliseert de projectadministratie, je bewaakt de budgetten en je verzorgt de termijnfacturen. Je bent voorzitter van de bouwvergaderingen en zorgt voor de verslaglegging. Je houdt samen met de toezichthouders toezicht op de voortgang en de kwaliteit van het werk. Je voert werkoverleg, stemt de werkzaamheden af met alle belanghebbenden en je fungeert als verbindende schakel tussen de diverse disciplines.

Daarnaast is er binnen team Buiten volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en om fysiek domein breed taken of projecten op te pakken. Wij bieden je de vrijheid om de resultaten te realiseren die er voor jou toe doen. We besteden veel aandacht aan innovatie en data-gestuurd werken en we dagen je uit om te experimenteren met jouw ideeën!

Wat heb je in huis

  • Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een afgeronde groen-gerelateerde opleiding op minimaal MBO-niveau 4 en over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over relevante werkervaring als contractmanager of vergelijkbaar.
  • Je hebt ervaring met het digitaal registreren en verwerken van gegevens en je hebt ruime kennis van en ervaring met de RAW- en UAV-systematiek.
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met integraal werken (IBOR) en je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA-VOL certificaat of bereid om dit te behalen.
  • Affiniteit met aanverwante vakgebieden (grijs en blauw), zoals water, riolering, civiel, etc.
  • Stevige persoonlijkheid.
  • Ervaring met GBI en Ibis is een pre.
  • Je bent flexibel in je houding en je bent bereid ook buiten reguliere werktijden te werken en mee te draaien in piketdiensten.

Wat bieden wij

We bieden een fijne werksfeer in een prachtig flexibel kantoorconcept aan de Vecht. Met ongeveer 400 ondernemende collega’s werken we open en prettig samen in een informele setting.

We bieden je een prima salaris en goede flexibele arbeidsvoorwaarden, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en jouw werk-privébalans: we hebben voor iedere medewerker het zogenaamde IKB budget: een budget van 17,05 % van jouw salaris dat je zelf naar eigen wens kunt inzetten voor zaken als vitaliteit en het kopen van extra verlof. Bij gemeente Stichtse Vecht  is alles erop ingericht om flexibel en integraal te werken waarbij we allemaal voor onze klant werken: de inwoners en ondernemers van Stichtse Vecht. We zijn een lerende organisatie, erop gericht om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur.

Waar kom je te werken

Team Buiten is een afwisselend en enthousiast team dat zich bezighoudt met het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, het uitvoeren van projecten, het werken aan goede lokale en regionale bereikbaarheid en het zorgdragen voor een adequate informatievoorziening op het gebied van openbare ruimte. Team Buiten is een naar de samenleving gericht team en dat vraagt om een open blik naar buiten toe en een klantgerichte en persoonlijke werkwijze.

Gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Stichtse Vecht is nieuwsgierig, creatief, ondernemend en altijd in beweging. Door samen te werken met inwoners, ondernemers en partners kunnen we plannen voor de toekomst verwezenlijken. Daarom zoeken wij betrokken, flexibele medewerkers die durven te excelleren. Eigenwijze doorzetters die van gebaande paden af durven te wijken en vernieuwende oplossingen vinden.

Interesse

Stuur je korte motivatie en cv zo snel mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk zondag 22 september 2019 naar ons toe via het sollicitatieformulier.

Nu solliciteren

Meer weten

Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Jan de Jong, IBOR-coördinator a.i.: 06 50 88 05 02 of Henriette Debets, teammanager Buiten, via (0346) 25 43 41. Voor algemene vragen over de procedure kun je contact opnemen met Cathelijne Dapiran, team HRM & Recruitment: 06 58 07 63 69 (bereikbaar maandag t/m donderdag, ook via WhatsApp).

Gemeente Stichtse Vecht onderschrijft de NVP Sollicitatiecode Werving en Selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

RSS