Adviseur Civiele Kunstwerken (per direct, 32-36 uur)

Home > Bestuur > Vacatures > Adviseur Civiele Kunstwerken (per direct, 32-36 uur)

Adviseur Civiele Kunstwerken (per direct, 32-36 uur)

Gaat jouw hart sneller kloppen van civieltechnische vraagstukken en wil je je daarin verder ontwikkelen? Ben je resultaatgericht in de doelen die je wilt bereiken en vind je het leuk om op te treden als vertegenwoordiger van de gemeente ‘naar buiten toe’? Neem je graag initiatief en sta je stevig in je schoenen? Staat dienstverlening bij jou hoog in het vaandel en kun je je verplaatsen in de belangen van onze inwoners? Lees dan snel verder en kom jouw technische kennis inzetten om onze gemeente nog mooier en bereikbaarder te maken!

Wat ga je doen

Je beheert alle civieltechnische objecten binnen de gemeente. Van bruggen over de Vecht tot aan duikers in een watergang. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud vanuit de onderhoudsbestekken en voor het vervangen van kunstwerken en de aanleg van nieuwe kunstwerken. Je werkt samen met jouw collega’s om de openbare ruimte schoon, veilig en bereikbaar te houden. Het is verantwoordelijk werk waarbij de vraagstukken waar je je mee bezighoudt direct invloed hebben op de dagelijkse leefomgeving van onze inwoners.

Wat heb je in huis

Je hebt frisse ideeën, je denkt in oplossingen en je bent daarin een echte doorpakker. Je bent omgevingsbewust en je kunt zaken helder analyseren. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je werkt ook gemakkelijk samen met collega’s binnen en buiten het team. Je hebt een servicegerichte houding en je hebt interesse in het diverse werkveld van een gemeente. Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding Civiele Techniek (minimaal MBO-4). Kennis van werktuigbouwkunde en de bereidheid tot het meedraaien in piketdiensten is een pre.

Wat bieden wij

Stichtse Vecht biedt je een prima salaris en goede flexibele arbeidsvoorwaarden, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en jouw werk-privébalans. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden (op de momenten dat de functie dat toelaat) en je kunt een budget van 17,05% van jouw salaris naar eigen wens inzetten voor zaken als vitaliteit en het kopen van extra verlof. We zijn een lerende organisatie, erop gericht om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Uniek bij Stichtse Vecht is dat jij als medewerker volop de ruimte krijgt om mee te werken aan teamoverstijgende projecten en innovatie.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal € 4.225,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Je krijgt een aanstelling voor een jaar met de zekerheid van een vast dienstverband bij goed functioneren.

Waar kom je te werken

Team Buiten is een afwisselend en enthousiast team dat zich bezighoudt met het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, het uitvoeren van projecten, het werken aan goede lokale en regionale bereikbaarheid en het zorgdragen voor een adequate informatievoorziening op het gebied van openbare ruimte. Het is een naar de samenleving gericht team. Dat vraagt om een open blik naar buiten toe waarin een klantgerichte en persoonlijke werkwijze centraal staat.

Gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Stichtse Vecht is nieuwsgierig, creatief, ondernemend en altijd in beweging. Door samen te werken met inwoners, ondernemers en partners kunnen we plannen voor de toekomst verwezenlijken. Daarom zoeken wij betrokken, flexibele medewerkers die durven te excelleren. Eigenwijze doorzetters die van gebaande paden af durven te wijken en vernieuwende oplossingen vinden.

Interesse

Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk zondag 26 mei 2019 naar ons toe via het sollicitatieformulier.

Nu solliciteren

Meer weten

Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Henriette Debets, teammanager Buiten: (0346) 25 43 41. Voor algemene vragen over de procedure kun je contact opnemen met Martijn van Driel, adviseur HRM & Recruitment: (0346) 25 44 24 (bereikbaar op ma, di, do, vr).

Gemeente Stichtse Vecht onderschrijft de NVP Sollicitatiecode Werving en Selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

RSS