Kom 12 juli naar de Midzomerbijeenkomst 2018

Home > Bestuur > Pers > Kom 12 juli naar de Midzomerbijeenkomst 2018

Kom 12 juli naar de Midzomerbijeenkomst 2018

28 juni 2018 - Na het succes van voorgaande jaren organiseert gemeente Stichtse Vecht op donderdag 12 juli 2018 voor de derde maal de Midzomerbijeenkomst, van 17.30-20.00 uur, in Park Goudestein, Diependaalsedijk 19 in Maarssen.

Het gemeentebestuur wil die dag graag samen met u het bestuurlijke seizoen feestelijk afsluiten en op een laagdrempelige manier in contact komen met inwoners, organisaties en bedrijven.

Er is live-muziek, een hapje en een drankje. Ook worden er rondleidingen in Goudestein georganiseerd en is het Vechtstreekmuseum voor u vrij toegankelijk.

Kom elkaar ontmoeten, u bent van harte welkom!

Op 12 juli staan de 12 kernen van Stichtse Vecht centraal

Als je Stichtse Vecht zegt, zeg je 12 kernen. Ieder uniek en eigen in zijn soort. Samen maken ze Stichtse Vecht tot een bijzondere gemeente.

De tuin van Goudestein in Maarssen vormt het sfeervolle decor en er zijn 12 kraampjes om in te richten! Enthousiaste inwoners, ondernemers, winkeliers, jong, oud, geboren & getogen in Stichtse Vecht of nieuw in de gemeente, met goede ideeën en hart voor hun wijk of dorp, hebben zich aangemeld om hun wijk of dorp in het zonnetje te zetten.

Wat maakt iedere kern bijzonder? Wat zijn de kansen, successen en dromen van deze kern?

13e Kraam voor de Vechtse Kano

De finale van de recept- en bakwedstijd voor de Vechtse Kano vindt deze avond ook plaats. Dinsdag 19 juni was de halve finale. In totaal werden 7 lekkernijen afgeleverd bij het gemeentekantoor. De jury kwam uiteindelijk tot een top 3. De winnaar mag zich de bedenker van het officiële streekproduct van de gemeente noemen en wint een heerlijk 3-gangen lunchmenu voor twee personen, aangeboden door sterrenrestaurant De Nederlanden in Vreeland.

In het 13e kraampje kunt u als bezoeker van de Midzomerbijeenkomst mee proeven en stemmen. Bepaal dus mee wat het streeklekkernij van Stichtse Vecht gaat worden!

Tijdens de Midzomerbijeenkomst staat de kennismaking centraal: kennismaken met de kernen, de inwoners en het nieuwe gemeentebestuur.

Onder het genot van een hapje en een drankje is er volop gelegenheid om het gemeentebestuur in informele sfeer te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

Wij zien u graag op de Midzomerbijeenkomst!

Aanmelden

We zien uw aanmelding graag uiterlijk 8 juli tegemoet via: kabinet@stichtsevecht.nl. Vermeld daarbij uw naam, uw woonplaats en met hoeveel personen u komt. Vertegenwoordigt u een organisatie? Zet dat dan ook in uw email.

RSS