Commissievergaderingen op 26 november

Home > Bestuur > Gemeentenieuws > Commissievergaderingen op 26 november

Commissievergaderingen op 26 november

21 november 2019 - Dinsdag 26 november wordt er in de politiek gepraat over onderwerpen in het Sociaal en Fysiek domein. De commissie sociaal domein er een voor de politieke fijnproever. De discussies gaan met name over financiƫle wijzigingen en technische aanpassingen. Daarnaast zullen de commissieleden informatief worden bijgepraat over de samenwerking tussen het lokale team en Samen Veilig Midden Nederland inclusief Veilig Thuis. Tijdens de commissievergadering Fysiek domein staan een aantal kleinere bestemmingsplannen op de agenda. De commissieleden zullen ook worden bijgepraat over een verdere uitwerking van de Regionale energie Strategie.

Wees welkom of luister live mee

U bent van harte welkom om vanaf de publieke tribune de vergadering bij te wonen. Ook kunt u live meeluisteren via de audiostream.

Heeft u een auditieve beperking en is er een onderwerp dat u graag wilt volgen of waarvan u het woordelijk verslag wilt kunnen teruglezen? Neem dan contact op met de griffie via griffie@stichtsevecht.nl.

Agenda, locatie en tijden

Locatie: Boom en Bosch, Markt 13 in Breukelen, 19:30 uur

Bekijk de agenda van de commissie Sociaal domein.

Bekijk de agenda van de commissie Fysiek domein.

Spreekrecht

Inwoners hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van het spreekrecht. De spreektijd bedraagt maximaal 5 minuten. U kunt zich aanmelden voor het spreekrecht tot maandag 2 december 2019, 12:00 uur.

RSS