Commissie Sociaal Domein en Bestuur en Financiën 15 januari

Home > Bestuur > Gemeentenieuws > Commissie Sociaal Domein en Bestuur en Financiën 15 januari

Commissie Sociaal Domein en Bestuur en Financiën 15 januari

10 januari 2019 - In de gecombineerde Commissievergadering Sociaal Domein en Bestuur en Financiën zal er vooral worden gesproken over een nieuwe raadzaal. Eind 2017 heeft de raad een krediet beschikbaar gesteld van € 1.416.500,- voor de nieuwe raadzaal in het Koetshuis bij Boom en Bosch in Breukelen. De prijsaanbieding van de laagste inschrijving om dit te realiseren ligt ruim boven dit bedrag. De meerderheid van de raad heeft aangegeven geen extra krediet te willen geven voor de nieuwe raadzaal. Daarom legt het college door middel van een peiling zes alternatieve scenario’s aan de commissie voor.

Kom erbij of luister live mee!

Alle inwoners zijn van harte uitgenodigd op de publieke tribune. De vergadering is ook live te beluisteren op www.stichtsevecht.raadsinformatie.nl/live.

Informatie 

De agenda en bijbehorende stukken voor deze vergaderingen zijn te bekijken in het BestuursInformatieSysteem op de website van de gemeente. 

Locatie en tijden

  • Dinsdag 15 januari, 19:30 uur. 
  • Locatie: gemeentehuis Boom & Bosch, Markt 13, 3621 AB Breukelen.

Inspreken

Voorafgaand aan elk onderwerp hebben inwoners de mogelijkheid om gebruik te maken van het spreekrecht. De spreektijd bedraagt maximaal 3 minuten. Wilt u inspreken in een vergadering dan moet u zich vooraf aanmelden bij de griffie. Dat kan tot maandag 14 januari, 12:00 uur. U kunt een e-mail sturen naar griffie@stichtsevecht.nl onder vermelding van het onderwerp waarover u wilt inspreken. U kunt ook telefonisch contact opnemen via (0346) 25 42 75.

RSS