Inspiratiesessie ‘Werken vanuit passie' op 18 juni

Home > Bestuur > Bijeenkomstenkalender > Inspiratiesessie ‘Werken vanuit passie' op 18 juni

Inspiratiesessie ‘Werken vanuit passie' op 18 juni

Sonja van Geerenstein en oud-collega Rens Elbertsen van de KNVB zijn te gast voor de volgende inspiratiesessie op maandag 18 juni van 15:00 tot 16:30 uur. Deze inspiratiesessie was eerder gepland op 23 april, maar kan niet doorgaan. Met een heel goede reden: de vrouwen onder 19 hebben zich gekwalificeerd voor het EK. Rens Elbertsen moet op 23 april aanwezig zijn bij de loting van de UEFA.

Inwoners uit en ondernemers in Stichtse Vecht zijn van harte welkom om bij de inspiratiesessie aanwezig te zijn. De gemeente laat zich inspireren door Sonja en Rens, omdat zij werken vanuit hun passie en zo hun droombaan gevonden hebben. De sessie vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor aan de Endelhovenlaan 1 in Maarssen. 

Oranjeleeuwinnen

Op 6 augustus 2017 hebben ‘onze’ Oranjeleeuwinnen geschiedenis geschreven: ze wonnen het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten alle condities perfect zijn en daar heb je teammanagers voor nodig. Sonja is teammanager Nederlands Vrouwen Elftal en Rens is teammanager Nederlandse Vrouwen Jeugdteams.

Wilt u weten hoe de Oranje Leeuwinnen tot dit succes zijn gekomen? Wat voor veranderingen bracht het winnen van het EK allemaal met zich mee? En hoe is het voor Rens en Sonja om te werken vanuit passie? Rens en Sonja komen maandag 18 juni hierover vertellen.

Inspiratiesessies

Stichtse Vecht organiseert maandelijks een open inspiratiesessie om medewerkers te enthousiasmeren hoe zij hun werk anders kunnen doen, leuker kunnen maken. We geloven daarbij in de kracht van ieder individu, waarbij we ervan overtuigd zijn dat als je weet waar je goed in bent en je daar je werk van kunt maken, het resultaat daardoor beter en leuker wordt. Iedereen, zowel de medewerkers als de inwoners en ondernemers, plukt daar de vruchten van. De sessies zijn bedoeld voor medewerkers, inwoners en ondernemers uit Stichtse Vecht. Onderwerpen lopen uiteen en sluiten aan bij de ontwikkelingen in de samenleving en bedrijfsleven.

Aanmelden

Wilt u bij de sessie aanwezig zijn? Stuur dan uiterlijk vrijdag 15 juni 2018 een e-mail naar inspiratiesessie@stichtsevecht.nl en vermeld hierin uw naam en (indien van toepassing) van welke organisatie u bent. Uw vragen kunt u ook sturen naar dit e-mailadres of neem telefonisch contact op via 14 0346 en vraag naar Cathelijne Dapiran of Annemijn van Bokhoven.

Locatie: Gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1 in Maarssen
Datum: 18-06-2018
Aanvang: 15:00
Eindtijd: 16:30
RSS