Informatiebijeenkomst reconstructie kruising Safariweg / Antilopespoor

Home > Bestuur > Bijeenkomstenkalender > Informatiebijeenkomst reconstructie kruising Safariweg / Antilopespoor

Informatiebijeenkomst reconstructie kruising Safariweg / Antilopespoor

Voor de herontwikkeling van Bisonspoor Shoppingcentre en haar omgeving bouwt Winter Trust een nieuwe parkeergarage op de huidige locatie van de P1-parkeergarage. Hiervoor is het nodig de kruising Safariweg / Antilopespoor te reconstrueren. Op donderdag 31 mei praten wij u graag bij tijdens een informatiebijeenkomst. Dit vindt plaats in het Experience Centre (in Bison Shopping Center bij entree P2. De bijeenkomst begint om 19:30 uur.

De nieuwe parkeergarage

De nieuwe parkeergarage krijgt een capaciteit van ruim 1100 parkeerplaatsen. De in- en uitgang komt aan de Safariweg ter hoogte van Antilopespoor. Bij de nieuwe parkeergarage is het niet meer mogelijk om vanuit de Antilopespoor door de parkeergarage naar het winkelcentrum te lopen.

Voetgangers kunnen aan de oost- en westzijde om het gebouw heen lopen. Fietsers kunnen alleen aan de oostzijde om de parkeergarage fietsen naar het winkelcentrum.

Om het verkeer in en uit de parkeergarage goed te laten doorstromen wordt de kruising Safariweg- Antilopenspoor aangepast. Hiervoor wordende huidige rijbanen verlegd en de openbare verlichting aangepast. Daarnaast vervangen we de geluidswal langs de Safariweg door een geluidsscherm.

Aanmelden

Wilt u naar de bijeenkomst komen dan kunt u zich tot 29 mei aanmelden via www.bisonspoor2020.nlLet op: aanmelden voor de avond is verplicht!

Als er meer aanmeldingen zijn dan dat er ruimte is dan organiseren wij een extra bijeenkomst begin juni.

Locatie: Experience Centre (in Bison Shopping Center bij entree P2)
Datum: 31-05-2018
Aanvang: 19:30
RSS