Blijf Gaan en Staan ervaringsmiddag

Home > Bestuur > Bijeenkomstenkalender > Blijf Gaan en Staan ervaringsmiddag

Blijf Gaan en Staan ervaringsmiddag

Wilt u lekker blijven gaan en staan waar u wilt? Maar lukt dat door het ouder worden niet altijd? Kom dan op maandag 27 november naar de Driestroom, de Aa 50 in Breukelen.

Welzijn Stichtse Vecht, de Seniorenraad Stichtse Vecht, het Platform Gehandicapten Stichtse Vecht, Zorggroep de Vechtstreek en Vechtverband organiseren een gezellige ervaringsmiddag over actief, fit en zelfredzaam blijven. Wethouder Jacqueline Koops: “Natuurlijk is het ’t allerfijnst als u zelfstandig bent en uw eigen boontjes kunt doppen. Die zelfredzaamheid stimuleren we als gemeente. Daarom zijn we heel blij met deze bijeenkomst over valpreventie. Van harte aanbevolen!”

Wat kunt u allemaal doen om langer thuis te blijven wonen? Of om zelf uw boodschappen te kunnen blijven doen? Of naar een gezellige middag te blijven gaan? Tijdens de ervaringsmiddag Gaan en Staan leert u wat er allemaal komt kijken bij mobiel blijven. Ook gaan we oefeningen doen voor het evenwicht en veilig lopen met bijvoorbeeld een rollator. De bijeenkomst is gratis en u krijgt een kopje koffie of thee.

Is dit wat voor u? Of kent u iemand? Of bent u als familie, vrijwilliger of mantelzorger geïnteresseerd in actief en fit blijven? Wees welkom, en neem gezellig uw buurvrouw/-man mee!

De bijeenkomst is in het restaurant van de Driestroom (naast apotheek Breukelen) en van 15.30 –  tot 17.00. Inloop vanaf 15.15 uur.

Locatie: Driestroom, de Aa 50 in Breukelen
Datum: 27-11-2017
Aanvang: 15:30
Einddatum: 27-11-2017
Eindtijd: 17:00
RSS