Adviescommissie bezwaarschriften 8 maart 2017

Home > Bestuur > Bekendmakingen > Bezwarencommissie > Adviescommissie bezwaarschriften 8 maart 2017

Adviescommissie bezwaarschriften 8 maart 2017

Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: Bezwarencommissie
Bekendmaking heeft betrekking op: Geheel Stichtse Vecht

De Adviescommissie bezwaarschriften maakt bekend dat op de hoorzitting van 8 maart 2017 de volgende onderwerpen op de agenda staan:

  • 19:30 uur: Behandeling bezwaarschrift  tegen een  besluit van burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht verzonden op 20 juni 2016, inzake een verleende omgevingsvergunning voor uitbreiding van een woning en bouwen van een berging,Oudedijk 50 in Tienhoven.
  • 20:05 uur: Behandeling bezwaarschrift  tegen een  besluit van burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht verzonden op 21 juni  2016, inzake gedeeltelijke weigering horeca exploitatievergunning, Pieter de Hooghstraat 6a in Maarssen.
  • 20:40 uur: Behandeling bezwaarschrift  tegen een  besluit van burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht verzonden op 13 september 2016, inzake het buiten behandeling stellen van een aanvraag van een omgevingsvergunning voor de activiteit brandveilig gebruik, perceel Harmonieplein 21 in Maarssen.

De vergadering wordt gehouden in het gemeentekantoor te Maarssen,  Endelhovenlaan 1. Eventuele wijzigingen worden op Adviescommissiebezwaar vermeld.

RSS