Adviescommissie bezwaarschriften 4 oktober

Home > Bestuur > Bekendmakingen > Bezwarencommissie > Adviescommissie bezwaarschriften 4 oktober

Adviescommissie bezwaarschriften 4 oktober

Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: Bezwarencommissie
Bekendmaking heeft betrekking op: Geheel Stichtse Vecht

De Adviescommissie bezwaarschriften maakt bekend dat op de hoorzitting van 4 oktober 2017 de volgende onderwerpen op de agenda staan:

  • 19:30 uur: Behandeling bezwaarschrift  tegen een  besluit van burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht verzonden op 10 april 2017,   inzake een afwijzing van verzoek om handhaving betreffende een woning op de Kleizuwe 105a in Vreeland en het bebossen van een perceel achter Bergseweg 16a in Vreeland.
  • 20:05 uur: Behandeling bezwaarschriften tegen een besluit van burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht verzonden op 10 maart 2017, inzake een afwijzing van verzoek om handhaving, betreffende een zelf aangelegde Dam, Mijndensedijk 53 in Nieuwersluis.
  • 20:40 uur: Behandeling bezwaarschriften tegen een besluit van burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht verzonden op 19 januari 2017, inzake een verleende omgevingsvergunning  voor het plaatsen van een dam, hek, veeroosters, het laten vervallen van een betonnen kavelpad en bodemversteviging, Mijndensedijk 53 in Nieuwersluis.

De vergadering wordt gehouden in het gemeentekantoor te Maarssen,  Endelhovenlaan 1. Eventuele wijzigingen worden op www.stichtsevecht.nl/adviescommissiebezwaar vermeld.

RSS